BODYPROCESSEN


Er zijn vele bodyprocessen van Access Consiousness, ieder proces helpt bij een specifieke klacht of probleem. Het is daarom belangrijk om in een kennismakingsgesprek goed te bespreken van de hulpvraag is, zodat ik kan bepalen welk bodyproces toe te passen.


Zo is het MTVSS bodyproces een boost voor je immuunsysteem. Dit proces is o.a. geschikt voor mensen met een lage weerstand, bij chronische ziekte of mensen die herstellende zijn van een ziekte.  Het is voor het gehele lichaam; op individuele organen, metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfeklieren, voortplantingssysteem en het immuunsysteem. Dus heb jij ieder virusje dat rond gaat ook te pakken,  heb je een auto-immuun aandoening of heb je bijvoorbeeld chemotherapie gehad, dan kan ik je met het MTVSS bodyprocres ondersteunen. Door MTVSS laat je lichamelijk blokkades los, zodat je fitter voelt en meer energie hebt.
TSS is een bijzonder effectief bijzonder effectief proces dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en lichaam, waardoor je vicieuze cirkel doorbreekt en je weer beter en energieke in je vel zit.


Lymphatic Glandular Incongruities and Inconsistencies. Dit lichaamsproces werkt bij problemen met oren, gehoor, sinus en verstoppingsproblemen. Het werkt op het lymfesysteem en de klieren. Het is gebleken dat het proces goed werkt tegen hooikoorts en andere allergie├źn, waarbij er irritatie is aan de neus, ogen en oren. Dit proces wordt gegeven op de lymfeklieren. Maar ook bij bijvoorbeeld chronische neusverkoudheid en vermoeidheid.


Om bij te dragen aan gewichtsverlies is er een proces wat ik kan inzetten om je lichaam te helpen  bij alles wat je hebt opgeslagen in je lichaam, met name in de vetcellen, los te laten.


Nieuwsgierig geworden naar wat de Acces Consiousness bodyprocessen voor jou kunnen doen maak dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

 

Wil jij een heerlijk bodyproces ontvangen maak dan een afspraak met mij via telefoonnummer +31 (0)6 456 224 80 of stuur een e-mail naar laura.voss@lauracoaching.nl