Stoppen met roken met behulp van hypnose 

In één sessie met behulp van hypnose en coaching? Zonder afkickverschijnselen? Veel geld besparen en het beste doen voor je gezondheid. Te mooi om waar te zijn?  Meer dan 90% van mijn cliënten stopt na één sessie met roken, voorgoed. Hoe kan dat?

 • Stoppen op karakter: slechts 6% van de stoppers is na een jaar nog gestopt. Dat betekent dat 94% weer rookt. Hoe snel zal iemand een tweede poging ondernemen? Als wilskracht alleen voldoende is dan zou toch iedere roker stoppen met roken?
 • Gebruik van nicotinepleisters en kauwgom vergroot de kans van slagen van 6% naar 13%. Dat betekent dat 87% van de stoppers na een jaar weer rookt. 
 • Stoppen met de E-sigaret? Tsja, ook een E-sigaret bevat schadelijke stoffen en je houdt de gewoonte, het ritueel van het roken zeg maar, in stand. Daarmee is het geen goed alternatief te noemen.
 • Via de stoppen met roken poli: de slagingskans zou met behulp van begeleiding tot wel 10 keer groter zijn. Dit is dan nog steeds slechts maximaal 60% (iets meer van 1 op de 2) kans van slagen.

Wat is hypnose en waarom is het zo behulpzaam als je wil stoppen met roken?

We gebruiken maar 5% van ons brein bewust

Ons brein bestaat voor 5% uit het bewuste brein, het actieve denken zeg maar, en voor 95% uit ons onderbewuste brein. In ons onderbewuste brein ligt alle informatie opgeslagen van eerdere ervaringen die we hadden, bewust of onbewust. Want de ervaringen die je bijvoorbeeld had in je jonge kinderjaren kun je je misschien niet meer bewust herinneren maar de informatie ligt wel opgeslagen in je onderbewuste brein.

Hypnose

 

Hypnose kun je vergelijken met een staat van slaapwaak, dat moment dat je nog net niet in slaap valt maar wel heel ontspannen bent. In deze staat is je bewuste brein, zeg maar, afgeleid en kan de hypnocoach rechtstreeks met je onderbewuste contact maken zonder dat het kritisch stemmetje van je bewuste brein tussenbeide komt. 

Het onderbewustzijn is de bron van ons hele denken en handelen.Hieruit wordt de informatie gehaald die het bewustzijn gebruikt om beslissingen te nemen. Het onderbewustzijn is ook de bron waarin al onze ervaringen, emoties en aangeleerde automatismen zijn opgeslagen.

 

Roken is een patroon geworden

 

Als je dit vertaalt naar het roken dan is roken een ingesleten negatief patroon. Toen je begon met roken heeft je onderbewuste nog wel geprobeerd om er geen gewoonte van te maken. Je eerste sigaret smaakte ook gewoon vies, wat tabak eigenlijk is. Misschien ging de keuze in die tijd ook nog wel tussen een sigaret of iets anders wat je leuk of lekker vond. Maar doordat je ook een tweede, een derde en een volgende sigaret nam heeft je onderbewuste het opgegeven om de strijd te voeren en is een patroon, een gewoonte ontstaan. 

 

Ik ga nog wat dieper in op de rookverslaving.

Nicotineverslaving

 

Misschien heb je het al eerder gehoord; rookverslaving bestaat uit twee delen; de fysieke verslaving en de emotionele verslaving. De fysieke verslaving aan een sigaret wordt veroorzaakt door de nicotine in de sigaret. Deze komt in je lichaam als je rookt. Als deze weer uit je lichaam weg is ontstaat behoefte aan een nieuwe dosis nicotine. Iemand die weinig sigaretten op een dag rookt is niet minder verslaafd maar weerstaat alleen de behoefte aan de nicotine wat langer. Als je stopt met roken verdwijnt de nicotineverslaving snel; na een week is de fysieke verslaving voorbij. Maar de emotionele verslaving niet!

 

Emotionele verslaving aan de sigaret

 

Gezellig samen een sigaretje roken tijdens de pauze, een heerlijk ontspanmomentje, een fijne afsluiter van een lekker etentje, de motor om de dag mee te beginnen, een beloning na een dag hard werken. Zonder sigaret is het leven saai. Allemaal waarden die je aan een sigaret kan hangen. Emotionele waarden natuurlijk want een sigaret is een sigaret, een huls gevuld met tabak en meestal voorzien van een filter. De rest van de eigenschappen heb je er zelf aan gekoppeld. 

 

Hoe kun je dan succesvol stoppen met roken?

De fysieke verslaving kun je gemakkelijk het hoofd bieden. Maximaal een week op je tanden bijten en je lichaam geeft geen signaal meer dat je behoefte hebt aan nicotine. Maar waarom beginnen zoveel rokers die zijn gestopt dan toch weer te roken? Dat ligt in de emotionele verslaving. De emotionele verslaving is veel krachtiger. Je kunt het gevoel hebben dat je veel op moet geven als je stopt met roken. 

Bijvoorbeeld dat je alle gezelligheid zult moeten missen of dat je spanning zult gaan voelen omdat je niet meer mag roken. En dan hoor je een roker zeggen; ik ga proberen te stoppen met roken. De angst om niet met het gemis om te kunnen gaan klinkt hard in deze uitspraak door.

 

Met hypnose lukt het wel

Met hypnose gaan we de emotionele rookverslaving aanpakken. We gaan in de sessie een verandering aanbrengen in die relatie van jou met de sigaret. Op onderbewust niveau waardoor het op bewust niveau veel gemakkelijker is om niet te roken. Omdat er een verandering in denken plaatsvindt is de kans dat je op zoek gaat naar vervangingen nihil. Gaan snacken, gewicht aankomen, grumpy worden, de kans op dit alles is heel klein. Lees hier meer over hypnose en stoppen met roken of bekijk onderstaand filmpje. 

NAAR EEN INTRODUCTIEFILMPJE OVER HYPNOSE

Let wel: om te stoppen met roken, ook met behulp van hypnose, is het een voorwaarde dat jij zelf wil stoppen!

 


Wordt een NIET-ROKER in een sessie!


Stoppen met Roken!

 

Niet meer afhankelijk van een Sigaret!

 


Wordt een Niet-Roker!

 

Velen zijn er jou al voor gegaan en ook jij kunt een Niet-Roker zijn in 1 hypnose-sessie


Ben je nieuwsgierig hoe ik het heb gedaan, lees dan snel verder!

 

Ik hoef jou niet te vertellen hoe ongezond roken is want dat weet je al!

Dat er meer dan 300 giftige bestanddelen in een sigaret zitten!

Dat je door roken:


* minder energie hebt,  

* minder smaak hebt en minder goed ruikt!

* Meer kans hebt op kanker en hartziektes.

 

Dat weet jij allemaal al en toch is het moeilijk om te stoppen.

Roken is maar voor 5% een verslaving en voor 95% gedrag.

 

Stoppen met Roken in een sessie

Nu voor € 195,-

 

JA, DAT WIL IK!

 

De voordelen van een Niet-Roker

 

 • Meer Energie

 

 • Beter slapen

 

 • Makkelijker ademen

 

 • Je krijgt meer smaak

 

 • Je geur wordt beter

 

 • Wandelen, fietsen en Sporten gaat makkelijker

 

 • Je huid gaat er beter uitzien

 

 • Minder risico op hartfalen 

 

 • Minder risico op longkanker

 

 • Minder risico op jong overlijden

 

Alles al geprobeerd!

 

Heb je al van alles geprobeerd?

Lukt het je niet om met die hulpmiddelen te stoppen?

 


Na deze sessie ben jij niet gestopt met roken, je benteen Niet-Roker in plaats van een ex roker.


Zie jij niet overal rokende mensen en heb je geen moeite met mensen om je heen die wel roken.

 

Krijg je meer energie en heb je minder kans op vroeg overlijden.

 

 

JA, DAT WIL IK!


Bel naar +31 (0)6 456 224 80 of stuur een e-mail laura.voss@lauracoaching.nl aak dan een afspraak met mij voor een Acces Bars behandeling en/of wil je zelf deze fantastische methode leren, neem dan contact met op via telefoonnummer +31 (0)6 456 224 80 of stuur een e-mail naar laura.voss@lauracoaching.nl